Διακρατική συμφωνία για εγκατάσταση Συστήματος Επιτήρησης υπέγραψαν τα ΥΠΑΜ Κύπρου και Ισραήλ [BINTEO]

Διακρατική συμφωνία για εγκατάσταση Συστήματος Επιτήρησης υπέγραψαν τα ΥΠΑΜ Κύπρου και Ισραήλ [BINTEO]

Διακρατική συμφωνία για εγκατάσταση Συστήματος Επιτήρησης υπέγραψαν σήμερα τα Υπουργεία Άμυνας Κύπρου και Ισραήλ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας η υπογραφή έγινε στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Υπουργείο Άμυνας ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του ΥΠΑΜ του Κράτους του Ισραήλ (SIBAT) Ταξίαρχος (ε.α), Yair Kulas.

Επίσης, αναφέρεται, έλαβε χώρα διμερής συνάντηση με το Γενικό Διευθυντή του ΥΠΑΜ, Ανδρέα Λουκά, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις σχέσεις των δύο χωρών στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας και τρόποι ενίσχυσης της συνεργασίας τους.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE